Inspiration > Links
Home
Om os
Services
Inspiration
Links
Læsestof
E-shop
Tidligere nyhedsbreve
Nyhedsbrev
Kontakt os


Links til spændende
websites og nyhedsbreve

Vi har fundet en række links til nogle af de nyhedsbreve og websites, som vi selv bruger og lærer en masse af. Vi har underopdelt de forskellige links i forhold til en række centrale temaer.

Vi håber, at du finder inspiration på siderne.

Go surfing .........


Vidensressourcer

Many Worlds - The Knowledge Network of Business Thought Leadership
Et site med masser af inspiration, viden og henvisninger om emner som strategi, innovation og fremtidsforskning. Siden opdateres løbende, så den er værd at holde et vågent øje med.

http://manyworlds.com/


Coaching og mentoring

Michael Neill´s Genious Catalyst
Her kan du få ideer til at arbejde med coaching bl.a. ud fra NLP og andre spændende vinkler. Du kan også skrive dig op til at modtage et ugentligt tip om coaching ganske gratis.
http://www.geniuscatalyst.com/

The Coaching & Mentoring Network
En engelsk portal med en guldgrube af information om coaching og mentoring. Der er flere artikler om emnet, ligesom du kan finde definitioner på begreberne. Du kan også finde en del oplysninger om kurser og uddannelser inden for coaching og mentoring.
http://www.coachingnetwork.org.uk/AboutTheNetwork/ContactUs.htm


Teamwork

Teach Me Teamwork
Et site, hvor du kan tilmelde dig Tom Hecks e-mail-baserede nyhedsbrev, hvor der bl.a. er henvisninger til hans  blog om sit arbejde som facilitator og teambuilder. Du kan også for et mindre beløb købe adgang til en række ressourcer, øvelser, videoer og lydbånd, der hjælper dig med at lave dine egne teambuilding-programmer.
http://www.teachmeteamwork.com/


Læring

Deklaration om læring
En række fremtrædende primært engelske konsulenter, coaches og forskere har skrevet et lille manifest om, hvad god læring er og hvorfor det er nødvendigt, at vi på alle niveauer i samfundet beskæftiger os med begrebet. Alle taler om livslang læring. Her er et godt bud på, hvad der skal til for at realisere visionen. Og der er nok at tage fat på ...!
http://www.peterhoney.com/main/declaration

Association for Experiential Edcucation (AEE)
En non-profit forening for mennesker og organisationer, der brænder for at fremme brugen af erfaringsbaseret læring og undervisning i skoler, institutioner og virksomheder. De afholder flere konferencer - specielt i USA - hvor man kan lære en masse om, hvordan man bliver en bedre praktiker af erfaringsbaseret læring. Desuden udgives bøger, rapporter og et magasin med artikler, forskning og cases.
Læs videre her:
http://www.aee.org

Brain friendly learning
Det engelske konsulentfirma Kaizen Training har udviklet begrebet Brain Friendly Learning. Konceptet består af en række metoder, teorier og teknikker, der bygger på studier af, hvordan mennesker lærer mest optimalt bl.a. accelerated learning, NLP, system tænkning, flow og den nyeste hjerneforskning.
Du kan læse mere om konceptet på denne side, hvor du også kan tilmelde dig Kaizen´s nyhedsbrev med tips om, hvordan du selv praktiserer Brain Friendly Learning på:

http://www.kaizen-training.com/how/brain_friendly_learning.html


Personprofil
er

Personality Pathways
På dette site kan du læse om MBTI - Myers Briggs Type Indicator - og hvordan dette værktøj kan bruges i forbindelse med personlig udvikling, udvikling af teams og organisationsudvikling. Der er flere artikler om emnet, ligesom du også kan finde links til andre personprofil værktøjer bl.a Enneagrammet.
http://www.personalitypathways.com/


Outdoor Management Development / Corporate Adventure Training

Experientia / Experience Based Training and Development (EBTD)
Simon Priest er en af verdens førende forskere og praktikere, når det gælder brugen af outdoor-baserede kurser til udvikling af ledere, teams og organisationer. Læs her hvordan han definerer de centrale begreber, der knytter sig til emnet og giver gode hints om, hvordan man faciliterer outdoor-baserede kurser effektivt.
http://www.tarrak.com/EXP/exp.htm


 

 


HJÆLP OS...

Denne side er hele
tiden under opdatering.

Har du forslag til links, er du meget velkommen til at sende dem til os på en
e-mail.

 


 
© Copyright 2005 - 2008 • Learning Zone • C.A. Thyregodsvej 90 2. • DK-8230 Åbyhøj • Tel. (45) 2178 1484 • info@learning-zone.dk
Powered by frontGATE system