Om os
Home
Om os
Vision, mission, værdier
Arbejdsprincipper
Teoretisk udgangspunkt
Samarbejdspartnere
Vores navn
Services
Inspiration
Nyhedsbrev
Kontakt os

LEARNING ZONE
... i korte træk

Learning Zone designer og faciliterer lærings-, uddannelses- og udviklingsprogrammer for virksomheder og organisationer, der ønsker at nå deres mål ved at få det bedste frem i deres medarbejdere og ledere.

Vi tror på, at mennesker lærer og udvikler sig bedst, når de er aktive, engagerede, har det sjovt, bliver en smule provokerede og stilles over for en passende dosis af både traditionelle og utraditionelle udfordringer.

Formålet med Learning Zones træningsforløb, workshops, uddannelser og konsulentydelser er at skabe målbare resultater og meningsfulde forandringer.

Vi arbejder procesorienteret og "bottom-up", da vi ikke tror på standardløsninger og "one-size fits all"-design. Vi laver altid en grundig vurdering af virksomhedens målsætning, kultur, værdier, kompetencer og særlige karakteristika.

Først når vi har lært jer at kende og fået en fælles forståelse for jeres ønsker, mål og behov, kigger vi i værktøjskassen og finder sammen med jer frem til den bedste løsning.

Vi kalder det Strategic Learning Solutions.

             

 

"The challenge for the HR profession is to move from a strategy based upon the delivery of training, to one based upon support for learning."

Training Zone


 
© Copyright 2005 - 2008 • Learning Zone • C.A. Thyregodsvej 90 2. • DK-8230 Åbyhøj • Tel. (45) 2178 1484 • info@learning-zone.dk
Powered by frontGATE system